22 Οκτωβρίου 2022

30χρονος βίασε 11χρονη τον Αύγουστο στην Κατερίνη






Έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία της Κατερίνης η σοκαριστική είδηση για τον βιασμό μιας 11χρονης από έναν 30χρονο.


Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο όταν ο δράστης παρέσυρε το κοριτσάκι στο διαμέρισμά του και το βίασε. Ο βιασμός επιβεβαιώθηκε και ιατροδικαστικά με τον δράστη να συνελήφθη και να κρατείται.

Η μητέρα του παιδιού, περιέγραψε μιλώντας στην ΕΡΤ3 πώς ο 30χρονος την παρέσυρε στο σπίτι του ενώ έπαιζε με μια φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας  της Κατερίνης.


«Το καλοπιάσανε, πιο πολύ την δικιά μου, την παρέσυρε, την είπε ένα λεπτό πάμε να σε πω κάτι, ε!!! έφυγε το παιδί. Όταν άρχισε να προχωρά το παιδί τον έλεγε πρέπει να γυρίσω πίσω, άρχισε να φοβάται απ’ ότι με είπε “ένιωσα ότι χάθηκα δεν ήξερα που βρίσκομαι”. Το πήγε στο σπίτι που έμενε και μετά αντί να το γύρισε πίσω, το πήγαινε προς το πάρκο… αντίθετα, προς αντίθετη πλευρά», ανέφερε η μητέρα της 11χρονης με τρεμάμενη φωνή.

Συνεχίζοντας, η μητέρα ανέφερε: «Για πολύ καλή μας τύχη, και να είναι και καλά οι άνθρωποι, τους βρήκε η αστυνομία αμέσως και εκεί το παιδί μόλις είδε τον αστυνομικό, τον είπε ότι “με πείραξε”».

«Με όλα αυτά τα γεγονότα που γίνονται, εγώ προσωπικά και η οικογένεια μου όλη βέβαια θέλουμε δικαίωση για το παιδί αλλά και ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει. Μπορεί να γίνει στο κάθε παιδί. Δε είναι το θέμα άμα είναι Έλληνας η μετανάστης. Είναι ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι πολύ εύκολο», κατέληξε η μητέρα της 11χρονης.

Ο βιασμός του κοριτσιού σόκαρε ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Κατερίνης.

Ο δράστης, που συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κρίθηκε προφυλακιστέος.


ΕΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !