3 Ιουλίου 2022

Η Μαρια Μίχου για τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Πιερίας




Η π. Βουλευτής Πιερίας που τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση απονομής των βραβείων Επιχειρηματικότητας 2022 του Επιμελητηρίου Πιερίας, προέβη σε δήλωση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη:

«Μερικές από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις της Πιερίας και πρόσωπα που ξεχώρισαν στο αντικείμενο τους βραβεύτηκαν από το Επιμελητήριο Πιερίας σε μια επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πιερίας σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Επιχειρήσεις που παράγουν ξεχωριστά προϊόντα για την εγχώρια αγορά αλλά και το εξωτερικό μετά από συνεχείς και επίπονες προσπάθειες πολλές φορές και τριών γενεών και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην οικονομία του νομού μας , της χώρας ,αλλά αυξάνουν και τις θέσεις εργασίας .

Επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών ,εμπορικές και παροχής υπηρεσιών που διαθέτουν εμπειρία και γνώση που καταλήγουν σε ποιοτικά προϊόντα.

Σε ένα δύσκολο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον μέσα από σοβαρές κρίσεις (οικονομική ,πανδημική και ενεργειακή) οι επιχειρήσεις της Πιερίας με πολύ μεγάλη προσπάθεια αντέχουν και διακρίνονται .

Η Πιερία και οι παραγωγικοί φορείς συνεχίζουν να προσφέρουν πολλά στο εμπόριο, τον τουρισμό με υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !