3 Ιουλίου 2022

Π. Καζάς | Ιούνιος 2022... ο μήνας της «Αποκάλυψης» στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού




Τρίτη συνεχόμενη χρονιά απαξίωσης των προβλημάτων και της καθημερινότητας από τον Δήμαρχο Ανέστη Μανώλα, ο οποίος πλέον δήλωσε και επίσημα σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι «και τα χόρτα είναι άκοπα» και «αδέσποτα υπάρχουν». Στο ίδιο σχόλιο μάλιστα, «κομπάζει» πως το ταμείο του Δήμου έχει περισσότερα χρήματα από ποτέ. Η Πολιτεία δηλαδή έχει διαθέσει όλα τα απαραίτητα χρήματα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά ο κ. Μανώλας τα κρατάει στο ταμείο, αποδεικνύοντας ότι είναι ο ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ να τα διαχειριστεί προς όφελος των δημοτών.

Απέδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, λέγοντας συνεχώς στους πολίτες ότι ο Δήμος δεν έχει τα χρήματα για να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

Οι άτυχοι πολίτες εξακολουθούν για τρίτο καλοκαίρι να βλέπουν ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ και απορούν με «το κακό» που τους βρήκε.

Κάθε μέρα που περνάει:

Σε αθλητικούς χώρους, πάρκα και πλατείες η κατάσταση με τα χόρτα είναι απογοητευτική.


Οι παραλίες και τα επισκέψιμα μέρη καθαρίζονται αφού η κατάσταση και πάλι φτάσει στο απροχώρητο.


Δρόμοι, κυρίως αγροτικοί στην κορύφωση των εργασιών, στο μέσο του καλοκαιριού, κάνουν πολλούς να δίνουν μάχη ξανά και ξανά για την ασφαλή προσπέλασή τους.


Οι πρόεδροι πολλών οικισμών μονολογούν για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι με το «κακό που τους βρήκε» με την σημερινή ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ διοίκηση του κ. Μανώλα.


Τα κουνούπια, μετά το γνωστό σχέδιο Μανώλα για την εξόντωση τους, πολλαπλασιάζονται με ταχύτατους ρυθμούς και «μεταναστεύουν» και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας, πέραν του Αιγινίου.

Τα τελευταία γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 08/06/2022 απέδειξαν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ του κ. Μανώλα από την πραγματικότητα του Δήμου μας.

Αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην αντιμετωπίσει τις πολιτικές του ευθύνες στην παταγώδη αποτυχία του, σχετικά με ένα έργο εθνικής σπουδαιότητας στην περιοχή μας. Τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας (Κολινδρού, Μεθώνης και Πύδνας) κινδυνεύουν να βγουν από την μελέτη για το δίκτυο άρδευσης από τον ποταμό Αλιάκμονα και να μείνει μόνο το Αιγίνιο. Μια αποτυχία που θα τον ακολουθεί σε όλη την πολιτική του πορεία και όχι μόνο, ως τον πλέον αποτυχημένο Δήμαρχο.

Η παράταξη μας ζήτησε, με άμεσες πρωτοβουλίες, όλα τα πολιτικά πρόσωπα ευθύνης (Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχης) να κληθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι μαζί να αναζητήσουμε λύσεις προκειμένου να σώσουμε, ό,τι προλάβουμε, από την συγκεκριμένη αποτυχία του κ. Μανώλα.


Το «φιάσκο» του κολυμβητηρίου

Το αθλητικό κέντρο Κολινδρού αποτελεί ένα νέο «φιάσκο» του κ. Μανώλα. Το κολυμβητήριο για τρίτη χρονιά αποτελεί την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, αφού η λειτουργία του –μέχρι και τέλος Ιουνίου - είναι ακόμη στον «αέρα» σχετικά με τα μαθήματα κολύμβησης, και είναι άγνωστο τελικά το πως και αν θα πραγματοποιηθούν.

Παιδιά και γονείς είναι οργισμένοι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΑ του κ. Μανώλα, ο οποίος επιμένει να μην δίνει λύση, επί ένα μήνα, στο πρόβλημα της μετακίνησης των παιδιών, προφασιζόμενος οικονομικούς λόγους, την ίδια στιγμή που ανακοινώνει ότι το ταμείο του Δήμου είναι γεμάτο. Αποτέλεσμα πολλοί και οργισμένοι γονείς να αποχωρήσουν και να εγγράψουν τα παιδιά τους σε κολυμβητήρια γειτονικών Δήμων. Έτσι αντιμετωπίζει ο κ. Μανώλας την κοινωνική πολιτική του Δήμου μας.

Ο κ. Μανώλας βρίσκεται στην τρίτη χρονιά της θητείας του και ακόμη δεν κατάλαβε ότι είναι Δήμαρχος, έχοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση να κάνει και έργο για τους πολίτες.

Είναι βέβαιο ότι και η τελευταία χρονιά θα κυλίσει με τα ίδια χαρακτηριστικά της ανικανότητας, της αλαζονείας και της κακοδιαχείρισης.


Παναγιώτης Καζάς

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !