4 Ιουνίου 2022

Η Κατερίνη ζητάει κατασκευή νέου Αστυνομικού Μεγάρου και περισσότερα οχήματα




Με το νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα
Επισήμανα την ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας με επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό, λόγω των αυξημένων τουριστικών ροών κατά τους θερινούς μήνες αλλά και λόγω της έναρξης των εργασιών στη σήραγγα της Κατερίνης, όπου απασχολείται καθημερινά αστυνομικό προσωπικό.
Επίσης, του εξέθεσα τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή νέου Αστυνομικού Μεγάρου αλλά και η ενίσχυση με επιπλέον αστυνομικά οχήματα.
Συζητήσαμε επίσης για το προσφάτως ψηφισθέν νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο υποστήριξα με την ομιλία μου στην Ολομέλεια, που απαλλάσσει, όπως τόνισα, τους αστυνομικούς από τα γραφειοκρατικά πάρεργα της επικύρωσης των εγγράφων και του γνησίου της υπογραφής αλλά και από την επίδοση των δικαστικών εγγράφων.
Συνεχάρην τέλος τον Αρχηγό για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο του. Θα είμαι σε διαρκή επικοινωνία για όλα τα θέματα δημόσιας ασφάλειας στην Πιερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !