16 Ιουνίου 2022

Μαζί με την κοινωνία μέχρι τη νίκη




Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Κατερίνη για την εκδήλωση «2019-2022: Εργασία και Ασφάλιση υπό διάλυση» οι κκ. Καζάκος και Τεμπονέρας βρέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κατερίνη όπου και έκαναν δηλώσεις. Ο ομ. καθηγητής Εργατικού Δικαίου του ΑΠΘ, κ. Καζάκος Άρις δήλωσε:

«Πρώτα από όλα είναι χαρά μας που βρισκόμαστε στην Κατερίνη και αξιοποιούμε μια ευκαιρία να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της Πιερίας. Τα προβληματα είναι κοινα σε όλη τη χώρα και οι ευκαιρίες που έχουμε να ξαναβρίσκουμε το «μαζί» δεν είναι τόσες πολλες. Βεβαίως οι ανάγκες, που εχουν γίνει πολύ οξύτερες τα τελευταία τρία χρόνια, είναι αυτές που δημιουργούν δευτερογενώς την ανάγκη να μιλήσουμε για τα προβλήματα αυτά και κυρίως να προβάλουμε κάποιες ιδέες για τις λύσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαν να υπάρξουν.»

Ο δικηγόρος-εργατολόγος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Τεμπονέρας Διονύσης δήλωσε:

«Σε ένα διεθνές περιβάλλον τεκτονικών αλλαγών μια συζήτηση για την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση ασφαλώς και είναι επίκαιρη.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και εξερχόμενοι από μια συνεδριακή διαδικασία, καταλήξαμε ομόφωνα σε κοινά αποδεκτές πολιτικές αποφάσεις για ζητήματα ιδεολογικά, πολιτικά και προγραμματικά.

Υπό την έννοια αυτή η σημερινή κουβέντα αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με την περιγραφή της κατάστασης και την αξιολόγηση της τρίχρονης διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αλλά πολύ περισσότερο έχει να κάνει με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την εργασία και την κοινωνική ασφάλιση, για το πώς βλέπουμε την επόμενη μέρα μέσα από μια διαδικασία ανατροφοδότησης και συνδιαλλαγής με τον κόσμο. Η εξωστρέφεια, τα μηνύματα της κοινωνίας που φτάνουν σε εμάς είναι εξαιρετικά χρήσιμα, πολύτιμα για εμάς προκειμένου και εμείς να μπορέσουμε να δώσουμε στην πολιτική μας στρατηγική την ώθηση που χρειάζεται, καταθέτοντας στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής ένα ολοκληρωμένο κυβερνητικό σχέδιο το οποίο θα βγάλει τη χώρα από τα μεγάλα αδιέξοδα στα οποία την έχει οδηγήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !