1 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Του έκανε παρατήρηση και τον κάρφωσε με σπαθί-σαμουράι στην κοιλιά !




Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με έναν άντρα να επιτίθεται με σπαθί σαμουράι σε 47χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά και να τον στείλει στην εντατική.

Η σοκαριστική επίθεση με σπαθί σαμουράι εναντίον 47χρονου άντρα συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου 28 Μάη στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στους Αμπελόκηπους.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Thestival.gr, ένας άνδρας, γνωστός στους κατοίκους της περιοχής, πήγε -όπως συνηθίζει- στο πρώην στρατόπεδο των Αμπελοκήπων και άφησε σε ένα σημείο του πάρκου "κρέατα αμφιβόλου ποιότητας” για να ταϊστούν τα αδέσποτα ζώα του πάρκου, σύμφωνα με καταγγελία.


Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός 47χρονου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε, λέγοντάς του ότι του έχει επισημάνει πολλές φορές να μην αφήνει τέτοια κρέατα στο πάρκο, καθώς κυκλοφορούν πολλοί κάτοικοι με τα κατοικίδια ζώα τους.



Τότε ο δράστης, έβγαλε ένα σπαθί-σαμουράι, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος του θύματος, Αρετή Σκουνάκη, και τραυμάτισε τον 47χρονο στην κοιλιακή χώρα.




thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !