12 Ιουνίου 2022

Άρπαξε από 78χρονη 80.000 ευρώ παριστάνοντας τον ηλεκτρολόγο




Ογδόντα χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, άρπαξε «ηλεκτρολόγος» της ΔΕΗ από ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr.

Ο απατεώνας που επέβαινε σε λευκό αυτοκίνητο, πλησίασε την 78χρονη, όταν βγήκε από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών και την φώναξε με την όνομά της. Της είπε ότι είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, και πρέπει να ελέγχει τον πίνακα του σπιτιού της, γιατί ο οργανισμός διαπίστωσε ότι ο λογαριασμός ρεύματος ήταν «φουσκωμένος».


Η ηλικιωμένη τον πίστεψε, μπήκε στο όχημά του και πήγαν παρέα στο σπίτι της στην οδό Δοξάτου. Ο απατεώνας έκανε ότι έλεγχε το πίνακα της ΔΕΗ, και ζήτησε από την 78χρονη να συγκεντρώσει τα χρήματα και τα χρυσαφικά της σε μια σακούλα, γιατί υπήρχε κίνδυνος να καταστραφούν από την διαρροή ρεύματος που εντόπισε στη μονοκατοικία.


Η γυναίκα και πάλι έπεσε στην παγίδα του, έβγαλε από την ντουλάπα της, 80.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της, τα έβαλε σε μια σακούλα και την κρατούσε στα χέρια της. Όταν πλησίασε τον απατεώνα, της άρπαξε την σακούλα με το μικρό θησαυρό και έφυγε τρέχοντας.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές αλλά ο ληστής πρόλαβε και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο του. Ενημερώθηκε η αστυνομία, και η ηλικιωμένη κατέθεσε ότι ο δράστης ήταν Έλληνας, 35 περίπου ετών, 1,75 ύψος και φαλακρός. Η Ασφάλεια Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας έρευνα την ληστεία με πλούσια λεία.

vradini.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !