21 Μαΐου 2022

Πτήση τρόμου από Θεσσαλονίκη για Χανιά

Σκηνές τρόμου επικράτησαν χθες σε πτήση που είχε προορισμό τα Χανιά. Πρόκειται για την πτήση της Ryan Αir με προγραμματισμένη αναχώρηση τις 13:15 από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης με προορισμό το “Ι.Δασκαλογιάννης” των Χανίων.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν στα Χανιά προκάλεσε μεγάλες αναταράξεις στο αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός ανάμεσα στους επιβάτες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του kriti360.gr, πολλοί ήταν αυτοί που έχασαν την ψυχραιμία τους και άρχισαν να φωνάζουν, να ουρλιάζουν ακόμα και να κλαίνε.

Ακόμα πιο δύσκολη αποδείχθηκε η προσγείωση καθώς οι ισχυρές ριπές δυσκόλευαν την προσέγγιση του “Δασκαλογιάννης”, ενώ χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους πραγματοποίησε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για το τι γίνεται σε περίπτωση εγκατάλειψης του αεροσκάφους.

Τελικά ωστόσο ο πιλότος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανός και ψύχραιμος καταφέρνοντας να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος προς ανακούφιση των επιβατών.Χαρακτηριστική είναι η δήλωση επιβάτιδος της πτήσης στο kriti360.gr: “Ευχαριστούμε τον Θεό που φτάσαμε. Ήταν απίστευτο που ζήσαμε, νιώσαμε πως θα πεθάνουμε. Ευτυχώς ο πιλότος φάνηκε ψύχραιμος και καταφέραμε να προσγειωθούμε στα Χανιά”.


aera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !