21 Μαΐου 2022

" Αν υπάρχει αξιόπιστο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο Πιερικός θα μείνει στην κατηγορία "




Το δίκαιο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χρειάζονται ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις και νομούς, όχι παρεάκια και φαμίλιες.





Σε αθλητική εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης μίλησε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Πιερικός, Μπάμπης Πεΐδης. Έκανε αναφορά στις κινήσεις της Κατερινιώτικης ΠΑΕ για τη δικαίωση στον δικαστικό αγώνα της, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως ήδη Διοίκηση και Δήμαρχος εργάζονται για την επόμενη ημέρα, έχοντας προετοιμαστεί για κάθε πιθανό σενάριο.

Για την καταγγελία στον Απόλλωνα Πόντου και τη δικαίωση

«Η καταγγελία μας σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου, έχει αρχικά κερδηθεί. Παράνομα όπως αποδείχθηκε, η ομάδα αυτή πήρε μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, και παρά τη «Βαρεία παράβαση» την οποία διαπίστωσε η Ε.Ε.Α. (και διώκεται μάλιστα και ποινικά), παράνομα το τελείωσε εις βάρος ομάδων σα τη δική μας, την ΠΑΕ Πιερικός, της οποίας η διοίκηση έκανε τεράστιο αγώνα, δαπάνησε χιλιάδες ευρώ και τήρησε σωστά το νομικό αθλητικό πλαίσιο για να σταθεί με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια απέναντι σε όλους.

Στην ιστορία αυτή που κάποιοι επιμελώς προσπάθησαν να κρύψουν «κάτω από χαλάκι», δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα, ούτε τρόποι να διορθωθεί ή και να «θεραπευτεί» η συγκεκριμένη αρρωστημένη κατάσταση-παράβαση του Απόλλωνα Πόντου. Είναι «καραμπινάτη» και επισύρει τις ανάλογες ποινές. Ο Πιερικός όμως δε θα μείνει εκεί αλλά θα προχωρήσει και σε παραδειγματική τιμωρία κάθε εμπλεκόμενου σε αυτό το ποδοσφαιρικό σκάνδαλο. Μάλιστα υπάρχουν 1-2 ακόμη ποδοσφαιρικές εταιρίες, που έχουν σοβαρά νομικά θέματα να λύσουν, πρίν καταφέρουν να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Για το λόγο αυτό κινήθηκε νομικά και η ΠΑΕ Καβάλα, για να κριθεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας.

Η …πονηρή, άμεση και στοχευμένη (για συγκεκριμένους λόγους) επικύρωση της βαθμολογίας, θα πέσει στο κενό. Υπάρχουν και εκκρεμούν σοβαρές καταγγελίες που αν δε συζητηθούν και δε τελεσιδικήσουν, η συγκεκριμένη κίνηση θα εκθέσει για ακόμα μια φορά ανεπανόρθωτα το άθλημα στη χώρα μας.




Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !