19 Μαΐου 2022

Η οικογένεια του Αρχέλαου Κατερίνης τίμησε τον Σωκράτη Σκούφα




Τρία χρόνια συμπληρώνονται στις 19 Μαΐου από τον θάνατο του Σωκράτη Σκούφα και η μεγάλη οικογένεια του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ τίμησε την μνήμη του με έναν αγώνα ανάμεσα στην ομάδα ανδρών και τους παλαίμαχους αθλητές της.

Η τωρινή ομάδα ανδρών, φίλοι, προπονητές συνάδελφοι, συμμαθητές, παλαίμαχοι αθλητές του Σωκράτη Σκούφα και οι ακαδημίες του χάντμπολ ήταν σήμερα στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης σε μια σεμνή αλλά συγκινητική εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και μίλησαν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης Αλκίνοος Τασόπουλος και ο Ολυμπιονίκης και μέλος της ομάδας Σάββας Καρυπίδης.

Αλκίνοος Τασόπουλος: «Είναι μία δύσκολη μέρα η σημερινή για τον Αρχέλαο και ειδικότερα για το τμήμα χάντμπολ που όλα αυτά τα χρόνια μεγαλούργησε χάρη σε έναν μεγάλο άνθρωπο, φίλο και συνάδελφο. Σαν αύριο 19 Μαΐου συμπληρώνουμε τρία χρόνια χωρίς τον Σωκράτη Σκούφα. Τον ευχαριστούμε για όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και είναι πάρα πολλά.





Οι ακαδημίες μας είναι το ζωντανό μέλλον του χάντμπολ στην Κατερίνη. Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη τους και ιδιαίτερα τον χορηγό μας τον κ. Σαββίδη Χαράλαμπο (Savvidis Team S.A. Διεθνείς Μεταφορές") Θέλουμε τον Αρχέλαο στην PREMIER LEAGUE (Α΄ Κατηγορία) και θα το προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.





Σάββας Καρυπίδης: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανο τον Σωκράτη. Για εμάς δεν έχει φύγει, είναι πάντα δίπλα μας, πάντα του μιλάμε, πάντα τον ακούμε, πάντα θα υπάρχει για εμάς.

Η εκδήλωση τιμής συνεχίστηκε με τον αγώνα παλαιμάχων Αρχέλαου Κατερίνης και της ομάδας ανδρών του συλλόγου και ολοκληρώθηκε με κεράσματα για μικρούς και μεγάλους που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος.


ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !