19 Μαΐου 2022

Εκδήλωση για την Ιπποκράτεια Ιατρική στην Λάρισα
Ο Φιλοσοφικός Όμιλος Θεσσαλίας "Η Μήτις" σας προσκαλεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 ώρα 7μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, στην εκδήλωση με θέμα "Θωρακίστε την υγεία σας με την Ιπποκρατική Ιατρική", παρουσιάζει η ολιστική - ομοιοπαθητικός Dr Δήμητρα Τυλλιανάκη.
Λίγα λόγια για την ομιλήτρια:
Η Δήμητρα Τυλλιανάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σπούδασε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών χειρουργός οδοντίατρος. Συμμετείχε σε πολλά πανελλήνια και διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια για θέματα οδοντιατρικής , αισθητικής , στοματογναθοπροσωπικής ανάπλασης και εμφυτευμάτων.

Η συνεχώς αυξανόμενη προσβολή των ανθρώπων από καρκίνο, αυτοάνοσα, διαβήτη, παχυσαρκία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, καρδιοεγκεφαλικά και λοιπά νοσήματα, την έκαναν να αμφισβητήσει την θεραπεία μόνο με φάρμακα, που προτείνει η κλασική ιατρική και να μελετήσει διεξοδικά τον πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, που αναφέρεται στην ολιστική αντιμετώπιση του ανθρώπου, παρακολουθώντας τα σχετικά σεμινάρια «Περί αναλύσεων των κειμένων του Ιπποκράτη» στην Ακαδημία της Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής.

Απέκτησε το δίπλωμα της ενεργειακής ολιστικής διατροφής με ειδική εκπαίδευση στην Πυθαγόρεια διατροφή από την Νatural Ηealth Science ως συμβούλου Πυθαγόρειας-Ιπποκράτειας Διατροφής


Πτυχίο της ομοιοπαθητικής από την Ευρωπαϊκή Ομοιοπαθητική Ομοσπονδία


Πτυχίο, από την Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής συνεργασίας


Δίπλωμα από τη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής του Δρ. Βυθούλκα.


Κατέχει 4 Μετεκπαιδευτικά από την Διεθνή Κλασική Ομοιοπαθητική του Δρ. Βυθούλκα


2 Σεμινάρια Ομοιοπαθητικής υπό την Αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου


Δίπλωμα Ηydrocolotherapist (υδροκαθαρισμού του παχέος εντέρου) εκπαιδευθείσα στη Μεγάλη Βρετανία σε Colonic Hydrotherapy Center και πιστοποιημένη από τη UK COLONIC ASSOCIATION.


Επίσης, διαθέτει Πιστοποιητικό Βιοσυντονιστικής Διάγνωσης και θεραπείας από το INTERNATIONAL V.M. BEKHTEREV SOCIETY of ENERGY AND INFORMATIONAL MEDICINE .

Είναι Μαραθωνοδρόμος, Βαλκανιονίκης, ορειβάτισσα, μέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα, της Action Aid, του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου “Aγκαλιάζω”, της ΠΡΟΤΕΚΤΑ ως διασώστρια σε περιπτώσεις εκτάκτων καταστροφών, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και άλλων φιλανθρωπικών και ανθρωπιστικών οργανώσεων.

Έχει κάνει πολλές ιατρικές εκπομπές στην Κρήτη ΤV στην εκπομπή «Πάνω απ΄ολα η υγεία».

Έχει μεταφέρει την γνώση της Ιπποκράτειας διατροφής κάνοντας μαθήματα στην Σχολή Σχέσεων στο Ηράκλειο, στην σχολή tai-chi στην Αθήνα και στην σχολή Danzart με συντονίστρια την δημοσιογράφο υγείας της ΕΡΤ Εύα Ντελιδάκη.

Γράφει ιατρικά και διατροφικά άρθρα σε πολλά περιοδικά όπως στο πανελλήνιο περιοδικό «ΕΓΩ», στο περιοδικό «Στα χρώματα του διαβήτη», στην Αθηναϊκή εφημερίδα «Κρήτη» κλπ. Η Δήμητρα Τυλλιανάκη είναι σύμβουλος υγείας στο Ολιστικό Κέντρο “Εν Όλω”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !