10 Μαΐου 2022

Ηράκλειο: Μπέμπα 2 ετών το έσκασε από το σπίτι της και βγήκε στους δρόμους !




Θυμάστε το χαριτωμένο ξανθό αγοράκι στην ταινία ο μπόμπιρας ξεπόρτισε; Στη δική μας ιστορία που είναι πέρα ως πέρα αληθινή …ξεπόρτισε η μπέμπα, ένα πανέξυπνο πλασματάκι μόλις 2 ετών, το οποίο μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα το έσκασε από το σπίτι της οικογένειας και βγήκε στους δρόμους, σε περιοχή της Χερσονήσου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr .

Το απίστευτο περιστατικό καταδεικνύει ότι τα σκασιαρχεία δεν είναι μόνο κινηματογραφικά αλλά συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Ευτυχώς το συμβάν είχε happy end και το κοριτσάκι έπεσε εγκαίρως στα χέρια ενός καλού ανθρώπου. Το εντόπισε ένας 61χρονος Ελληνο-Φιλιππινέζος, ο οποίος περνούσε από το σημείο, σχολώντας από την εργασία του, σε ταβέρνα της περιοχής. Εν τέλει η μπέμπα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου όπου παρέμεινε μέχρι το πρωί, με τους ανθρώπους της υπηρεσίας να κάνουν baby sitting λόγω βρεφικού …αντάρτικου.

Οι γονείς της μικρούλας, ενημερώθηκαν για την κοπάνα το πρωί πια. Ξύπνησαν από το κουδούνι της πόρτας στις 7.50 το πρωί. Άνοιξε ο μπαμπάς και είδε τους αστυνομικούς. Τον ρώτησαν για το μωρό. Κοιμάται στην κούνια του, απάντησε βέβαιος. Κούνια που τον κούναγε… Όταν οι αστυνομικοί εξήγησαν τι είχε συμβεί, οι άνθρωποι έπαθαν σοκ. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με τον πατέρα να παραπέμπεται στο εδώλιο με την κατηγορία της έκθεσης κατά συναυτουργία (ως προς τη μητέρα η δικογραφία διαχωρίστηκε).

Ο άνθρωπος ξέσπασε σε κλάματα αναλογιζόμενος τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στο παιδάκι τους. Ευχαριστούμε τον Θεό και τον άνθρωπο που το βρήκε το παιδί… είπε με λυγμούς.

Είστε από τους τυχερούς, σχολίασε η πρόεδρος στον πατέρα. Άλλοι σε ένα δευτερόλεπτο τα χάνουν όλα. Το πήρατε το μάθημα, είπε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του πατέρα, κ. Παντελή Ρυακιωτάκη, νωρίς εκείνο το βράδυ ο εντολέας του ειδοποιήθηκε για το θάνατο της υπερήλικης γιαγιάς του και έτσι έφυγε για το χωριό προκειμένου να βοηθήσει στη διεκπεραίωση των διαδικαστικών της κηδείας.

Η σύζυγος με την μπέμπα έμειναν στο σπίτι. Η μαμά έπαιξε με το κοριτσάκι περίπου μέχρι τις 11 τη νύχτα οπότε και το έβαλε να κοιμηθεί στην κούνια του, στο παιδικό υπνοδωμάτιο. Η ίδια σιδέρωσε κάποια ρούχα και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη για ύπνο.

Ο μπαμπάς επέστρεψε στην οικία τους γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Επειδή γύρισε αργά, μπήκε στο σπίτι αθόρυβα για να μην τις ξυπνήσει. Η βόμβα έσκασε το πρωί όταν οι αστυνομικοί, όπως προαναφέρθηκε, χτύπησαν το κουδούνι της κατοικίας.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι οι γονείς έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσουν αυτό το κοριτσάκι, το οποίο μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και στοργή. Η μπέμπα πηγαίνει σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό, η μονοκατοικία της οικογένειας είναι γεμάτη παιχνίδια ενώ διαθέτει και παιδότοπο.

Ο πατέρας κηρύχθηκε αθώος, ενώ διαβεβαίωσε το δικαστήριο ότι ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τεχνικό προκειμένου να εγκαταστήσει δέσμες πέριξ της κατοικίας και συστήματα συναγερμού σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο!

πηγή madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !