30 Απριλίου 2022

Αθανάσιος Ν. Λιούπης: Ειδικός Αγγειοχειρούργος με ιατρεία σε Κατερίνη και Εύοσμο




Ο Αθανάσιος Ν. Λιούπης είναι ειδικός Αγγειοχειρουργός. Αποφοίτησε από την Στρατιωτική ιατρική (ΣΣΑΣ) / Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και εκπαιδεύτηκε στα αντικείμενα της Αγγειοχειρουργικής ειδικότητας στην Α΄Χειρουργική κλινική του ΑΠΘ. Υπηρέτησε στην Αγγειοχειρουργική κλινική του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης έως το 2015, οπότε αποστρατεύτηκε.

Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα παρέχοντας υπηρεσίες στα ιατρεία που διατηρεί σε Εύοσμο Θεσσαλονίκης και Κατερίνη. Στο χειρουργικό τμήμα της κλινικής εφαρμόζει τις νεότερες μεθόδους αντιμετώπισης κιρσών/ φλεβικής ανεπάρκειας (θερμική κατάλυση σαφηνούς με laser και ραδιοσυχνότητες καθώς και τη χρήση ενδαγγειακής σκληροθεραπείας με αφρό).

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διενέργεια προσπελάσεων αιμοκάθαρσης (φίστουλα, μόσχευμα και καθετήρας αιμοκάθαρσης) σε ασθενείς με νεφροπάθεια τελικού σταδίου.

Έχει εκπαιδευτεί στην ανοικτή και ενδαγγειακή αντιμετώπιση στενώσεων καρωτίδων, ανευρυσμάτων, στενώσεων αρτηριών κάτω άκρων και παθήσεων διαβητικού ποδιού.



Πλατεία Ελευθερίας 1, Κατερίνη

2351074324
https://kianous-stavros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !