4 Ιανουαρίου 2022

Συντήρηση κιγκλιδωμάτων στο οδικό δίκτυο της Μεγάλης Γέφυρας Πιερίας




Αποπερατώθηκαν οι εργασίες συντήρησης-αντικατάστασης και βαφής των κιγκλιδωμάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, και συγκεκριμένα στην Παλαιά Εθνική Οδό Κατερίνης – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Τ.Κ. Μεγάλης Γέφυρας του Δήμου Πύδνας -Κολινδρού.


Οι εν λόγω εργασίες εντάσσονται στο έργο: «Βελτίωση –Επισκευή Υφιστάμενων Οδοστρωμάτων Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Κατερίνης στο Οδικό Τμήμα Χαλκηδόνα-Κατερίνη».


Στο πλαίσιο του παραπάνω έργου πραγματοποιήθηκαν από τα συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργασίες αποκατάστασης των φθαρμένων σιδηρών κιγκλιδωμάτων επί του πεζοδρομίου, για προστασία από παράπλευρη τάφρο, με αποξήλωση και τοποθέτηση νέων.


«Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, ολοκληρώνοντας σημαντικά έργα οδικής ασφάλειας, που διευκολύνουν τις μετακινήσεις των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής. Προτεραιότητά μας πάντοτε η ελαχιστοποίηση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου και η αναβάθμιση των υποδομών της Πιερίας μας», υπογραμμίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !