4 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΥΑΚ: Ασφαλτοστρώσεις & βελτίωση του οδικού δικτύου στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου




Συστηματικά και καθημερινά, συνεχίζονται από τη ΔΕΥΑΚ οι παρεμβάσεις, σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης, για τη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου και πιο συγκεκριμένα, για την ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ασφαλτοστρώσεις έγιναν στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου.

«Με στόχο τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στη μετακίνηση των πεζών και στην κίνηση των οχημάτων, υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων δρόμων σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας. Το πρόγραμμα αποκατάστασης οδοστρωμάτων εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τις υπηρεσίες μας και συνεχίζουμε» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Με στόχο την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κατερίνης, το πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης οδοστρωμάτων εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς» σημειώνει από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γιάννης Συμεωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !