2 Νοεμβρίου 2021

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2021 - Έκθεση «60 χρόνια Πιερικός»
Εγκαίνια: Παρασκευή 05 Νοεμβρίου & ώρα 19:00

Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλοπούλου)Φωτογραφικό υλικό, κινηματογραφικές εικόνες, δημοσιεύσεις εφημερίδων, κειμήλια, αντικείμενα, καθώς και ποδοσφαιρικές στολές περιλαμβάνει η ενταγμένη στο πρόγραμμα των Αικατερινείων - έκθεση «60 Χρόνια Πιερικός».


Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» του Δήμου Κατερίνης (πρώην οικία Τσαλοπούλου), θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ., ενώ θα διαρκέσει έως τις 08 Δεκεμβρίου.


Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο - 09:00 π.μ. έως 13:00 και 18:00 έως 20:00.Παράλληλα με την έκθεση της 60χρονης πορείας του Πιερικού, στην τελική ευθεία οδεύει και η προετοιμασία για τη Βραδιά Τιμής (29/11 – Πνευματικό Κέντρο, συνεδριακή αίθουσα & ώρα 19:00), σε πρόσωπα και φορείς που σημάδεψαν τη διαδρομή της ομάδας της Πιερίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Σημείωση: Στις εκδηλώσεις των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ, τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !