16 Αυγούστου 2021

Τέσσερα σύγχρονα μηχανοκίνητα σάρωθρα πεζού χειριστή στην καθημερινή μάχη για την καθαριότητα της Παραλίας




Σε λειτουργία έχουν τεθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης, στην Τ.Κ. Παραλίας, τα 4 νέα μηχανοκίνητα - χειροκίνητα σάρωθρα πεζού χειριστή, δωρεά του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενοδόχων, καθώς και επιχειρηματιών της περιοχής.

Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος, «τα νέα σάρωθρα θα χρησιμοποιηθούν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών καθαρισμού των εξωτερικών χώρων με έμφαση σε πεζοδρόμους και πεζοδρόμια, καθώς επίσης και σε κοινόχρηστους χώρους της Τ.Κ. Παραλίας».

Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για τη δωρεά, προς τον σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενοδόχων, καθώς και προς τους επιχειρηματίες της περιοχής κ.κ. Κουκλή και Μέγκα.

«Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο λόγω έλλειψης επαρκούς προσωπικού ενισχύουμε τον εξοπλισμό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε στον τομέα της καθαριότητας να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί όχι μόνο για το παραλιακό μέτωπο, αλλά για το σύνολο των δημοτικών ενοτήτων της Κατερίνης» ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια παραλαβής των νέων σαρώθρων, ο κος Γραμματικόπουλος.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την αποτελεσματική - εποικοδομητική καθημερινή συνεργασία τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στη δημοτική αστυνομία, καθώς και τους αστυνομικούς ποδηλάτες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στη διάρκεια της παραλαβής των σαρώθρων παρέστησαν επίσης, ο Πρόεδρος ομοσπονδίας ενοικιαζομένων δωματίων & διαμερισμάτων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας, Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παραλίας Γιάννης Μέγκας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !