16 Αυγούστου 2021

Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση πεζοδρομίων στην πόλη & στις κοινότητες
Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών είναι σε εξέλιξη από την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, την τρέχουσα περίοδο, συνεργεία της αντιδημαρχίας ολοκλήρωσαν εργασίες που βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά και την προσβασιμότητα, στα πεζοδρόμια, στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου (στο ύψος του Επιμελητηρίου Πιερίας) & Γεωργουλή. Επιπλέον, στις οδούς Βελισσαρίου και Φειδίου.

Παράλληλα, στην τοποθεσία «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, μίας περιοχής με έντονη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με την επίστρωση με κυβόλιθους ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζόδρομου σε χώρο πρασίνου, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών προς και από την Παραλία της περιοχής.

«Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις βελτιώνουν άμεσα την καθημερινότητα των κατοίκων, ενώ εντάσσονται στις συστηματικές ενέργειές μας στο δημόσιο χώρο με στόχο την ασφάλεια στην κίνηση των πολιτών σε όλο το εύρος του Δήμου» σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Ο προγραμματισμός της αντιδημαρχίας Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας υλοποιείται βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης επισημαίνοντας ότι «Πέρα από την αισθητική ανάδειξη της περιοχής, οι παρεμβάσεις διευκολύνουν αισθητά και την κίνηση των πεζών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !