15 Αυγούστου 2021

Κάτοικοι Σφενδάμης: "Δεν είμαστε Ουγκάντα...Βόρεια Πιερία είμαστε κ. Δήμαρχε"


Πολλές είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων της Σφενδάμης για το πρόβλημα που προέκυψε, για μια ακόμη φορά, με το πόσιμο νερό στο χωριό. Μετα την ανακοίνωση του Δήμου για την ελλειψη ανταλλακτικού ωστε να διορθωθεί άμεσα η βλάβη και τη συγγνώμη για την πολυήμερη ταλαιπωρία των κατοίκων , οι Σφενδιαμιώτες τονίζουν :


" Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. 40 χρόνια τώρα το ίδιο πράγμα. Κάντε κάτι επιτέλους να λυθεί το πρόβλημα". "Να έχετε εσείς τέτοιο νερό στα σπίτια σας, ντροπή. Μια ζωή τα ίδια" . "Πόσιμο νερό δεν υπάρχει εδώ και χρόνια...Και τα καλοκαίρια δεν έχουμε νερό ούτε για τις υπόλοιπες ανάγκες. Κάντε κάτι !" " Την να την κανουμε την συγνωμη; Καντε κατι επιτελους!! ΕΛΕΟΣ!! Δεν ειμαστε ΟΥΓΚΑΝΤΑ Βορεια Πιερια ειμαστε Δημαρχε!!

Δικαιολογημένη η αγανάκτηση των κατοίκων της Σφενδάμης. Ευελπιστούμε ότι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας το πρόβλημα θα αποκατασταθεί όπως σημειώνει ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού  σε ανακοίνωσή του και να μη τραβήξει άλλο σε μάκρος.

Ρεπορτάζ Χάρης Μπαζάκος

1 σχόλιο:

  1. Ο δήμαρχος μπέρδεψε τους νομούς....15Αυγουστος χωρίς νερό τα χωριά του αλλά όμως ενδιαφέρεται για χωριά άλλων νομών.Φαινεται τα συμφέροντα είναι αλλού.Ψεματα είναι δήμαρχε;Την συγνώμη τι να την κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !