15 Αυγούστου 2021

Έκλεβαν αυτοκίνητα στη Λάρισα....συνελήφθησαν στην Πιερία






Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών τρεις περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Συνελήφθησαν χθες Σάββατο το μεσημέρι ως δράστες στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 29-06-2021 έως και χθες (14-08-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας διέπραξαν τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:
διέρρηξαν δύο σταθμευμένα οχήματα και συγκεκριμένα ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.820 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών, ενώ επιπλέον
αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις οι δράστες εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας να κινούνται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !