7 Αυγούστου 2021

Δήμος Τεμπών: Συγκεντρώνουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης




Συναισθανόμενοι την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, στην οποία βρίσκονται οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών, ο δήμαρχος Τεμπών, Γεώργιος Μανώλης και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής συγκεντρώνουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους.


Από σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021, η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στα κατά τόπους δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα σε συνεννόηση με τους προέδρους των χωριών.

«Είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, καθώς επίσης και όποια πυρόπληκτη περιοχή έχει ανάγκη. Καλούμε όλους τους κατοίκους του δήμου Τεμπών να δείξουν για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους, στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές και να προσφέρουμε όλοι μαζί, ό,τι μπορεί ο καθένας για τους συνανθρώπους μας. Όλοι μαζί γινόμαστε ενωμένοι και δυνατοί», τονίζει ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας είναι:

ΤΡΟΦΙΜΑ

Μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, παξιμάδια, εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, τρόφιμα μακράς διάρκειας κλπ .

ΦΑΡΜΑΚΑ

Παυσίπονα, αλοιφές για εγκαύματα, αλοιφές Fucidin, φυσικά δάκρυα, μάσκες, φυσιολογικό ορό, βαζελινούχες και αντισταμινικές γάζες.

ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, κλινοσκεπάσματα, ρούχα κλπ.

ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Τροφές (Σκυλοτροφή, Γατοτροφή), δοχεία φαγητού και νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !