19 Αυγούστου 2021

Επιπλέον είκοσι τόνοι βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές

 
















































Επιπλέον είκοσι τόνοι βοήθειας αναχώρησαν σήμερα (19/8) από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο Δήμος για τη στοχευμένη υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές φωτιές.
«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσει ποτέ να σκέφτεται και να βοηθάει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τους δημότες, τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και προς τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη συλλογή βοήθειας.
Σήμερα αναχώρησε το δεύτερο μέρος της βοήθειας που συγκεντρώθηκε, ενώ είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα η αποστολή άλλων περίπου 30 τόνων με διάφορα είδη που είχαν καταγραφεί ως αναγκαία για την έμπρακτη στήριξη των δήμων και των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Μωυσίδη, η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται καθημερινά, καθ’ όλο το 24ωρο, στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !