16 Αυγούστου 2016

Χανιά: 22χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε ομαδική ασέλγεια από έξι άνδρες!



Σοκ προκαλεί στην κοινωνία των Χανίων -και όχι μόνο- η καταγγελία 22χρονης φοιτήτριας ότι έπεσε θύμα ομαδικής ασέλγειας.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Τηλεόρασης, η κοπέλα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο φίλος της με πέντε ακόμη Χανιώτες ασέλγησαν σε βάρος της, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης, η 22χρονη διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου με τον φίλο της σε κλαμπ της πόλης και λίγο αργότερα κατέληξαν σπίτι του.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της νεαρής, εμφανίστηκαν πέντε φίλοι του συντρόφου της, οι οποίοι ασέλγησαν σε βάρος της, παρά τη θέλησή της.
Η 22χρονη κατήγγειλε το περιστατικό το πρωί της Κυριακής και, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ασφάλειας, οι τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον ανακριτή.
Σε βάρος τους ασκήθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, προκειμένου να συγκεντρωθούν περαιτέρω στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !