21 Φεβρουαρίου 2024

Κιλκίς: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα μεταβιβάσεων αδειών οδήγησης




Τρεις υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών του Κιλκίς συνελήφθησαν χθες Τρίτη, μαζί με άλλους οκτώ, ενώ σήμερα προσήχθησαν στον Εισαγγελέα Κιλκίς για την απαγγελία κατηγοριών.


Συγκεκριμένα, εχθές Τρίτη 20.2.24 άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας πήγαν στα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών-Συγκοινωνιών Κιλκίς στο ισόγειο του κτηρίου της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους μεταβιβάσεων οχημάτων, (φορτηγών, τρέιλερ κ.α.)


Νωρίτερα κλιμάκια με άνδρες των εσωτερικών υποθέσεων είχαν προχωρήσει στην σύλληψη και προσαγωγή στα κρατητήρια της υπηρεσίας τριών υψηλόβαθμων υπαλλήλων της διεύθυνσης μαζί με άλλους οκτώ συλληφθέντες από την περιοχή της Παιονίας και άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας.



Σήμερα Τετάρτη 21.2.24 προσήχθησαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών Κιλκίς (Εισαγγελία Κιλκίς), που διενεργούν την σχετική προανάκριση. Αναμένεται να τους αποδοθούν κατηγορίες και από πλευράς των κατηγορουμένων αναμένεται να ζητηθεί προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι έλεγχοι δεν περιορίζονται μόνον στην υπηρεσία μεταφορών αλλά και ούτε μόνον στην τοπική διεύθυνση, αλλά αφορούν έναν ευρύ κύκλο σχετιζομένων με μεταβιβάσεις οχημάτων, υπηρεσιών και επαγγελματιών, όπως προκύπτει από το γεγονός ότι έιχαμε έντεκα συνολικά συλλήψεις.


https://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !