4 Φεβρουαρίου 2024

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος - Πανελληνιονίκης Παναγιώτης Καραΐσκος στην Κατερίνη




Το 2024 ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας “Ζευς” γιορτάζει τα 15 χρόνια παρουσίας στο Πανελλήνιο Δρομικό Κίνημα και στα αθλητικά & πολιτιστικά κοινά της Πιερίας.

Όπως κάθε χρόνο, έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πόλη μας, τον Πρωταθλητή Ελλάδος, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Τιμώμενο πρόσωπο και Πρωταθλητής Ελλάδος - Πανελληνιονίκης, Νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2023 ο “Παναγιώτης Καραΐσκος”.

Καλούμε όλα τα μέλη & τους φίλους του ΑΠΣΔ Πιερίας “Ζευς” καθώς και όλη τη Δρομική κοινότητα της ευρύτερης περιοχής, να μας τιμήσει στην εκδήλωσή μας την Τετάρτη 07/02/2024 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό κέντρο “Εκάβη” στην Κατερίνη.

Στα 35 του χρόνια ο Παναγιώτης Καραΐσκος είναι ένα παράδειγμα για όλους μας, για την Ελλάδα και το παγκόσμιο δρομικό κίνημα. Είναι η δύναμη της θέλησης και του καλού ενάντια στο κακό και στο λάθος. Είναι ο άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε να ακολουθήσουμε και κυρίως να μιμηθούμε στα δύσκολα και στα μεγάλα μας λάθη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:

“ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ” - Συμβουλευτική Υποστήριξη Εθισμένων (Σ.Υ.Π.Ε.) “ΑΤΡΑΚΤΟΣ” - Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !