11 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη: «Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα», λέει πατέρας θύματος
Για την αντιμετώπιση που βιώνουν οι συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη από τις δικαστικές αρχές, μίλησε ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη.

Ο Δημήτρης έχασε τη ζωή του στην τραγωδία μαζί με άλλους 56 επιβάτες..

«Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα»

Ειδικότερα, ο Παύλος Ασλανίδης, αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS ότι «Πήγαμε τον Αύγουστο (σ.σ στην Εισαγγελέα ΑΠ), μας υποσχέθηκε ότι, "είναι το μέρος φυλασσόμενο" και "όλα καλά και μη στεναχωριέστε" κι όταν πήγαμε και πήραμε φωτογραφίες και είδαμε με τα μάτια μας, πως ήταν πεταγμένα τα πράγματα εκεί, πήγα τις φωτογραφίες, τις τύπωσα και τις πήγα στο γραφείο της, τις έδειξα και ξέρεις τι μου είπε; Πως κάνετε έτσι; Είναι ένα μικρό ηθικό θέμα».


«Αυτή η κυρία έπρεπε να παραιτηθεί χτες, μαζί με τη Σακελλαροπούλου, τώρα που καταδικάστηκε η χώρα μας για τη διαφθορά. Ένα μικρό ηθικό θέμα; »
«Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε»

«Και της λέω τα παιδιά σου θα ήθελες να τα δολοφονήσουν και να τα πετάξουν εκεί; Kαι μου λέει "σας καταλαβαίνω"… Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Σαν σκουπίδια μας βλέπουνε.

Δεν μας βλέπουν καν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, την έχουν ελεγχόμενη. Και στους γονείς από την Καλαμπάκα είπε το ίδιο “συνεχίστε τη ζωή σας“».
https://www.vradini.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !