24 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσε τη σύντροφό του σε προσωπικές στιγμές
Πλήθος οπτικοακουστικού υλικού που απεικόνιζε την ίδια σε σεξουαλικές στιγμές με τον σύντροφό της, κατήγγειλε ότι ανακάλυψε τυχαία στον υπολογιστή του το βράδυ της Κυριακής η 34χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Λευτέρης Μπλιώνας, ο 57χρονος σύντροφος της γυναίκας, η οποία είναι μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, βιντεοσκοπούσε παράνομα τις ερωτικές τους στιγμές και αποθήκευε τα βίντεο στον υπολογιστή του εν αγνοία της. Η 34χρονη το ανακάλυψε τυχαία όταν πήγε στο σπίτι του.

«Μόλις ανακάλυψε την Κυριακή ότι είχε βιντεοσκοπήσει τις στιγμές αυτές προσέφυγε στις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές. Στη συνέχεια ο φίλος της πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε έγκληση για απόπειρα εκβίασης», ανέφερε ο κ. Μπλιώνας. «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψε τα βίντεο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η οποία έγινε τη Δευτέρα στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, ο 57χρονος σύντροφός της κατέγραφε παράνομα και κατείχε υλικό από σεξουαλικές τους συνευρέσεις και προς υποστήριξη της καταγγελίας της παρέδωσε στους αστυνομικούς έναν φορητό υπολογιστή που ανήκει στον σύντροφό της.

Παράλληλα, ο 57χρονος υπέβαλε μήνυση κατά της συντρόφου του για κλοπή του υπολογιστή του, αλλά και για εκβιασμό από πλευράς της, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, εκείνη φέρεται να του ζητούσε χρηματικό ποσό για να μην προσφύγει στις Αρχές.

Η γυναίκα, με καταγωγή από τη Γεωργία, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για απόπειρα εκβίασης και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος του συντρόφου της σχηματίστηκε δικογραφία παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας κατ εξακολούθηση και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διατηρούσε ερωτικό δεσμό για περίπου έναν χρόνο. Ο 57χρονος υποστηρίζει ότι τα τα βίντεο τα τράβηξε με τη συναίνεση της γυναίκας.
https://www.iapopsi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !