5 Νοεμβρίου 2023

Η ομάδα I can't Breathe ζητά την οικονομική σας ενίσχυση για να προσλάβει δικηγόρο




Αγαπητές Φίλες και φίλοι, συγκάτοικοι στην "Μπόχα"
Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, εκδικάζονται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης οι καταγγελίες μας για τη δυσοσμία που βιώνουμε και κάνουν ανήσυχα τα βράδια μας. Μάρτυρες κατηγορίας είναι τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Ομάδας Πολιτών "I can't Breathe / Δεν μπορώ να ανασάνω", Σημέλα Ελευθεριάδου και Βίκυ Ζάχου.
Η Πολιτεία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να ζητήσουν τη συνδρομή δικηγόρου και παράστασή του στη δίκη. Η άσκηση του δικαιώματος αυτού, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την υποστήριξη της κατηγορίας από πλευράς μας. Δίνει την ευκαιρία, να διατυπωθούν εκείνα τα ερωτήματα από τον δικηγόρο μας, ώστε να δοθούν καίριες μαρτυρίες που δεν θα αφήσουν το περιθώριο στους δικηγόρους των κατηγορουμένων που ευθύνονται για την κατάσταση που βιώνουμε, να αμφισβητήσουν το κατηγορητήριο. Η συντονιστική επιτροπή, έχει επισκεφθεί τον κο Χερδάρη, γνωστό και ικανότατο δικηγόρο της Αθήνας και έμπειρο σε θέματα περιβαλλοντικής ρύπανσης.
Απευθυνόμαστε, λοιπόν σε όλες και όλους σας, ζητώντας να ενισχύσετε οικονομικά, όσο μπορείτε, τη συντονιστική επιτροπή, για την κάλυψη της αμοιβής του δικηγόρου. Είναι η πρώτη φορά, στα 10 τουλάχιστον, χρόνια της ρύπανσης στο Π. Κεραμίδι και της δυσμοσμίας που οδηγούνται οι υπεύθυνοι στο δικαστήριο ως κατηγορούμενοι. Δεν πρέπει, να αφήσουμε την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε την υγεία μας με κάθε πρόσφορο μέσο.
Για τη συγκέντρωση της οικονομικής ενίσχυσης, με τρόπο απόλυτα διαφανή, έχουμε την υποστήριξη της ΕΟΔνΠ, η οποία ετοίμασε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα.
Η Συντονιστική Επιτροπή „I can't Breath“


Στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε να καταθέσετε τη δική σας οικονομική βοήθεια -όποια κι αν είναι αυτή! Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τον δικαστικό αγώνα που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και η διαχείρισή τους θα πραγματοποιηθεί με απόλυτα διαφανή τρόπο από την συντονιστική επιτροπή της πρωτοβουλίας πολιτών «I can't Breathe».
Ολες οι καταθέσεις, όπως και όλα τα παραστατικά εξόδων θα είναι αναρτημένα εδώ: https://www.ecss2006.com/ASP/eodnp/FAKELOI/FAK_Inhalte.asp?myPWD=DaI_br23!f
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΌΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
IBAN: GR71 0172 2550 0052 5510 1380 536
PIREUS BANK BIC: PIRBGRAA
Προσοχή, σημαντική η αιτιολογία κατάθεσης: I can't Breath

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !