9 Νοεμβρίου 2023

"Με προφορικές εντολές και αναθέσεις ξεκινά ο κύριος Ντούμος πριν καν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου"







Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι…
με προφορικές εντολές και αναθέσεις ξεκινά ο κύριος Ντούμος πριν καν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου
- Άμεσα θα διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έδωσε άδεια πρόσβασης στο δημοτικό αντλιοστάσιο του Αγίου Δημητρίου για αποκατάσταση βλάβης και για φωτογράφιση των υποδομών.
Το γεγονός που έγινε γνωστό στη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ θα διερευνηθεί εις βάθος καθώς χωρίς καμία απολύτως εξουσιοδότηση και γραπτή άδεια, εργολάβος με προφορική εντολή του κυρίου Ντούμου ανέλαβε την αποκατάσταση βλάβης, με κίνδυνο μάλιστα πιθανής δολιοφθοράς. Το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου, κύριος Θωμάς Μέλλιος με δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κύριος Ντούμος λοιπόν, ο οποίος μας εγκαλούσε για τις απευθείας αναθέσεις είναι ο ίδιος ο οποίος πριν καν ορκιστεί και αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, προχωρά με παράνομες προφορικές εντολές να μας αποδεικνύει το «πως» ακριβώς σκοπεύει να διοικήσει.
Την ίδια στιγμή που ο ίδιος και οι συνεργάτες του προειδοποιούν εργολάβους και επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Δήμο Κατερίνης ότι δεν θα πληρωθούν, για εργασίες οι οποίες αποδεδειγμένα έχουν γίνει, ο ίδιος «παριστάνει» το δήμαρχο μοιράζοντας προφορικές εντολές και αναθέσεις.
Τέτοιες διαδικασίες είναι εκτός νομιμότητας, τέτοιες συμπεριφορές είναι για γέλια και για κλάματα!
Καλώς ήρθατε στην πραγματικότητα κύριε Ντούμο


Κώστας Κουκοδήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !