1 Οκτωβρίου 2023

ΗΤΑΝ ΒΡΟΝΤΙΝΟΙ ! ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ !




Δεκάδες κάτοικοι της Βροντούς προσήλθαν στη συγκέντρωση του Πέτρου Κιάφα στο χωριό τους , χωρίς να προσκληθούν με sms όπως κάνουν κάποιοι άλλοι…

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσαν αρκετοί κάτοικοι της Βροντούς που προσήλθαν στη συγκέντρωση του Πέτρου Κιάφα, αλλά όπως δήλωσαν ακόμη και κάποιοι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Προοπτική» του Πέτρου Κιάφα, είχαν πάρει sms από …άλλον συνδυασμό που τους προσκαλούσε να πάνε, την ίδια μέρα, σε προεκλογική συγκέντρωση στη …Λεπτοκαρυά!



ΗΤΑΝ ΒΡΟΝΤΙΝΟΙ !

ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ !



Πάντως, αν και οι Βροντινοί είχαν προσκλήσεις για να πάνε σε άλλη προεκλογική συγκέντρωση, τελικά προσήλθαν στη συγκέντρωση του Πέτρου Κιάφα χωρίς βέβαια να προσκληθούν με πιεστικά τηλέφωνα, χωρίς κανέναν εξαναγκασμό, χωρίς καμία καταπίεση ή απειλή όπως συνηθίζουν να κάνουν κάποιοι άλλοι.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο Πέτρος Κιάφας δεν οργάνωσε καμία μεταφορά, με ΒΑΝ, οπαδών, Τοπικών Συμβούλων ή υποχρεωμένων ανθρώπων για να παριστάνουν τους κατοίκους της Βροντούς. Και αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ούτε στην επόμενη ομιλία του στο Δίον, στη Λεπτοκαρυά ή αλλού.

Στην συγκέντρωση της Βροντούς, οι Βροντινοί προσήλθαν ελεύθερα και αβίαστα. Ήρθαν για να συναντήσουν τον επερχόμενο Δήμαρχο, Πέτρο Κιάφα, να ακούσουν τις απόψεις του και το πρόγραμμα ανάπτυξης που έχει εκπονηθεί για την περιοχή, καθώς επίσης και για διαδηλώσουν την απόφασή τους για τη μεγάλη αλλαγή στη Δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !