27 Οκτωβρίου 2023

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης αποχαιρετούν την Ευαγγελία Μαμούρη

 


Αγαπημένη μας Εύα

Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση προς την προσωπικότητά σου σε αποχαιρετούμε με λίγα λόγια ανθρώπινα, απαλλαγμένα από κάθε υπερβολή, τέτοια που να ταιριάζουν στο μεγαλείο της ψυχή σου.
Σε αποχαιρετούμε και σε ευχαριστούμε ως φίλοι, αλλά και ως εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, του σχολείου που αγάπησες, που εμπιστεύτηκες για πολλά χρόνια τα παιδιά σου και που ήταν χαρά μας να τα έχουμε μαθητές.
Σε αποχαιρετούμε και σε ευχαριστούμε οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του σχολείου που στάθηκες δίπλα του για πολλά χρόνια και μας ωφέλησες με τις επιστημονικές γνώσεις, τις συμβουλές σου, τις υποδείξεις και τις προτάσεις σου. Στάθηκες δίπλα μας και μας δίδαξες με τη στάση σου, τη συμπεριφορά σου, την προσφορά σου, την αγάπη σου, την υπομονή σου και την αξιοπρέπειά σου.
Σε κάθε συνεργασία μας, νιώθαμε το άμεσο και ειλικρινές ενδιαφέρον σου, το οποίο συνοδευόταν πάντα από το φωτεινό, καλοσυνάτο, γλυκό σου χαμόγελο.
Αγαπημένη μας Εύα!
Ζούσες τη ζωή σου και χαιρόσουν να κάνεις σχέδια, όχι μόνο με το μολύβι και το χαρτί, αλλά και με το νου, και να ομόρφαινες τούτον τον κόσμο, και εμείς χαιρόμαστε με τα έργα σου και σε καμαρώναμε. Όμως, Εύα μας αγαπημένη, αγαπημένη μας αρχιτεκτόνισσα, σχέδια δεν έκανες μόνο εσύ, αλλά έκανε και κάποιος Άλλος, ο Μέγας Αρχιτέκτονας και Δημιουργός του σύμπαντος κόσμου και σύμφωνα με τα δικά του σχέδια σε περιμένει να ομορφύνεις ακόμη περισσότερο με την παρουσία σου και την ψυχή σου κάποια γωνιά του παραδείσου.
Εύα μας αγαπημένη!
Σε αποχαιρετούμε με αγάπη και βαθειά εκτίμηση, όχι ως κάποια τυπική υποχρέωση, αλλά εκπληρώνοντας το ιερό μας χρέος, το τελευταίο χρέος που οφείλει κάποιος απέναντι στην συγγένεια, τη φιλία, τη γειτονία, τον συνάνθρωπο.
Σε αποχαιρετάμε χωρίς όμως να σε ξεχνάμε, οι φίλοι, οι εκπαιδευτικοί, οι συγγενείς και οι συνάδελφοι σου και σου ευχόμαστε σε αυτό το πρωτόγνωρο μα αναπόφευκτο ταξίδι ν’ αντικρίζεις πάντα χαμόγελα και την αγάπη του Θεού.



Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !