19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο αυτόφωρο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος που συνελήφθη για ξυλοδαρμό
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στην Παλλήνη. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της τωρινής δημοτικής αρχής, φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ξυλοδαρμού και αφού συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος έως ότου απολογηθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θεώρησε ότι αυτή είχε γίνει από συγκεκριμένο πρόσωπο, γνωστό στις αστυνομικές αρχές για την παραβατική συμπεριφορά του. Τότε μαζί με δυο άλλα άτομα, πήγαν στο σπίτι εκείνου που θεώρησε ότι τον είχε κλέψει τον ξυλοκόπησε άγρια.

Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου

Το θύμα του ξυλοδαρμού υπέβαλε μήνυση με αποτέλεσμα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ενώ τα άλλα δυο άτομα που συμμετείχαν διέφυγαν τη σύλληψη. Στο Αστυνομικό Τμήμα που πήγε αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Η αδελφή του καταγγέλλοντος είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο facebook, εξιστορώντας το περιστατικό και ζητώντας να αναδημοσιευθεί η πληροφορία. Λίγο αργότερα όμως, κατέβασε την συγκεκριμένη ανάρτηση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «…κάποιοι τραμπούκοι που πάνε να γίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ξυλοκόπησε με συμμορία σε ένα δωμάτιο 2 επί 2 σε μια μπανιέρα έναν συνάνθρωπό μας», ενώ ζητούσε να μην ψηφίσει κανείς τον συγκεκριμένο υποψήφιο.
https://www.iapopsi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !