23 Σεπτεμβρίου 2023

Σάκης Κρέμης: "Εαν θέλετε να δείτε έναν Σάκη που θα μπει μεσα στα γραφεία και στα σπίτια σας ...."




Συγνώμη για τον τρόπο μου παρακάτω αλλά <<κάποιοι>> δεν σου αφήνουν περιθώριο καλής συμπεριφοράς μερικές φορές.
Κάποιοι όπως είχα αναφερθεί, δουλεύει το μυαλό τους μόνο πονηρά και κακά κάθε μέρα κάθε στιγμή συζητάνε πως και με πιο τρόπο μπορούν να με βγάλουν από την μέση! Ξέρω ότι θέλουν και σχεδιάζουν να με επιτεθούν με ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες εν όψει παραμονών εκλογών, το θέμα είναι ότι δεν είναι και υποψήφιοι εκεί είναι το τρελό απλά είναι υποστήριξη κάποιων!!
Λοιπών προειδοποιώ ότι τους περιμένω στην γωνία γιαυτό το θέμα, ορκίζεστε για να υπηρετείται το δήμο και τους δημότες οχι πρόσωπα!!
Εαν θέλετε να δείτε έναν Σάκη που θα μπει μεσα στα γραφεία και στα σπίτια σας να  γίνουμε μαλλιά κουβάρια κάντε το, κάντε το να δούμε ποιος θα είναι ο χαμένος;
Επίσης έχει κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπεύθυνου προ μηνών στην ασφάλεια γιαυτό το θέμα, εμένα δεν θα με εκβίαση και δεν θα με προσβάλλει κάνεις γιατί είμαι άνθρωπος που έχει 10 κιλά αρ@@ παραπάνω απο σας; απο τον έναν δηλαδή γιατί οι άλλες γυναίκες, γιατί είμαι άνθρωπος με 85% αναπηρία εργαζόμενος κανονικά ενώ μπορούσα να κάθομαι λόγω τον παθήσεων μου, είμαι πάντα μπροστά σε οτι καλό για κοινό καλό όλων μας γίνεται στον τόπο και πάντα προσπαθώ μόνο για το καλό του τόπου μου!!!
Αυτό ήταν προειδοποίηση περιμένω την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !