15 Σεπτεμβρίου 2023

"Φοράτε τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας και πρέπει στο τέλος του πρωταθλήματος ο Πιερικός να πανηγυρίσει την άνοδο"

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ΣΦΚ Πιερικός και των ποδοσφαιρικων ακαδημιών του.
Το μέλη του ποδοσφαιρικου τμήματος έλαβαν την ευλογία του πατέρα Ευαγγελου και ευχές για υγεία και επιτυχίες στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Παπαδοπουλος: Όραμα μας να κάνουμε και πάλι τον Πιερικό πρωταγωνιστη
Ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Τομ Παπαδόπουλος, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, διαβιβασε τις ευχές του και ένα μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμημα: "Καλή και ευλογημένη αγωνιστική χρονιά σε όλους.
Θα ήθελα να βρίσκομαι αναμεσά σας αυτή την ξεχωριστή μέρα, όμως ανειλημμένες υποχρεώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες δε μου το επέτρεψαν.
Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη σε όλους.
Αναλάβαμε μια δύσκολη αποστολή να ανεβάσουμε τον Πιερικό εκεί που του αρμόζει και θα κάνουμε κάθε θυσία για να το πετύχουμε.
Ζητώ τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και όλο το staff, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο.
Την Κυριακή δίνουμε τον πρώτο αγώνα μας στο πρωτάθλημα και θέλουμε τη νίκη. Για αυτή θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.
Φοράτε τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας και πρέπει στο τέλος του πρωταθλήματος ο Πιερικός να πανηγυρίζει την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.
Καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να σταθεί αρωγός στο όραμα μας να κάνουμε και πάλι τον Πιερικό μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.
Σας θέλουμε στο γήπεδο να υποστηρίξετε την ομάδα και μαζί να ζήσουμε όμορφες στιγμές και επιτυχίες".
Την διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Λεονταρας, ο εφορος ποδοσφαιρικου τμήματος, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, οι γενικοι αρχηγοι, Μπάμπης Πειδης και Αχχιλεας Ιωακειμιδης, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΦΚ, Κωνσταντίνος Παναγίτσας και η υπεύθυνη ακαδημιών, Κατερίνα Δασκαλοπουλου.
Στον αγιασμό παραβρεθηκαν ο βουλευτής Πιερίας, Σπύρος Κουλκουδινας, εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, ο πρώην πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Γιάννης Λαζαρίδης και το μέλος, Βασίλης Τσακιριδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !