16 Σεπτεμβρίου 2023

Έφη Αχτσιόγλου: «Πρέπει να ηττηθεί η πολιτική Μητσοτάκη »




«Σήμερα κλείνουμε έναν μεγάλο πρώτο και κρίσιμο κύκλο στη συλλογική μας προσπάθεια. Και ήδη έχουμε καταφέρει κάτι σπουδαίο. Έχουμε αφήσει πίσω μας την εσωστρέφεια και την απογοήτευση, μετά το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα», ανέφερε η κ. Αχτσιόγλου στην ομιλία της στην κεντρική πολιτική της εκδήλωση στην Αθήνα.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σημείωσε ότι «έχω επισκεφθεί δεκάδες σημεία της χώρας τις τελευταίες εβδομάδες. Και όπου πήγα, συνάντησα ανθρώπους που αγωνιούν, που ενδιαφέρονται, που συμμετέχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν είναι πια το ηττημένο κόμμα των εκλογών. Είναι το κόμμα που επιστρέφει δυναμικά, ανανεωμένο και ενωμένο, για να εκφράσει τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, τη σύγχρονη Αριστερά, και πάνω από όλα το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια ζωή που της αξίζει».


Ανέφερε, παράλληλα, σύμφωνα με το newsbomb.gr, πως «σήμερα, εδώ βρισκόμαστε άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει όμως ένας κοινός στόχος για μία κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, δημοκρατίας και ελευθερίας. Μας ενώνει και η βαθιά αντίληψη για το τι είναι πολιτική. Η πολιτική που δίνει έμφαση στο περιεχόμενο και όχι στα συνθήματα, που μπορεί να είναι ταυτόχρονα ριζοσπαστική και ρεαλιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !