4 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς μεταξύ πεθεράς και νύφης




Επίθεση και απειλή από την πεθερά και τον σύζυγό της κατήγγειλε ότι δέχθηκε μία 37χρονη μητέρα στη Θεσσαλονίκη, με την υπόθεση να εκδικάζεται σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το οποίο αποφάσισε την απαλλαγή τόσο της 66χρονης πεθεράς όσο και του 45χρονου συζύγου της καταγγέλουσας.

Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη για την πρώτη, σχετικά με την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, καθώς δεν υποβλήθηκε σχετική έγκληση, ενώ αθώωσε τον δεύτερο, επειδή η παθούσα δήλωσε ότι δεν τρομοκρατήθηκε από την απειλή του συζύγου της.










Το περιστατικό σύμφωνα με το Grtimes, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας, όπου η 66χρονη φέρεται να τραυμάτισε τη νύφη της, γδέρνοντάς την με τα νύχια στο πρόσωπο, ενώ ο 45χρονος σύζυγός της φέρεται να την απείλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μετά το προαναφερθέν επεισόδιο.
Το χρονικό του ενδοοικογενειακού επεισοδίου

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η καταγγελία, η πεθερά μετέβη στο σπίτι του γιου της, προκειμένου να βοηθήσει τη νύφη της με τις δουλειές του σπιτιού. Κάποια στιγμή η 37χρονη μάλωσε την 13χρονη κόρη της, επειδή πείραζε τα μικρότερα αδέλφια και της αντιμιλούσε, ενώ στη συνέχεια πήρε τον πατέρα της να διαμαρτυρηθεί.





Εκείνος στη συνέχεια τηλεφώνησε στην σύζυγό του και της είπε να φύγει από το σπίτι, επειδή, όπως ισχυρίστηκε, δεν προσέχει τα παιδιά και πίνει και καπνίζει.

Η πεθερά τότε πήρε το μέρος του γιου της και διαπληκτίστηκε με τη νύφη της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να πιαστούν στα χέρια, ενώ η 66χρονη με τα νύχια της έγδαρε την 37χρονη στο πρόσωπο και στα χέρια και η τελευταία της τράβηξε τα μαλλιά.




https://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !