2 Σεπτεμβρίου 2023

"Εγκαίνια Ντούμου με 366 υποψηφίους συν γυναιξί και τέκνοις"



Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωάννου 

Ημερήσια Πιερίας

Εγιναν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου Ντούμου. Δεν μπορούμε βέβαια να μιλήσουμε για μια παλλαϊκή συγκέντρωση αλλά για μια συνάντηση 366 υποψηφίων συν γυναιξί και τέκνοις ως βάση ,συν το πλήθος που δεν ήταν ευκαταφρόνητο και δήλωσε ευαρέσκεια στο συνδυασμό Πρότυπος Δήμος του Γιάννη Ντούμου.



***

Προσωπικά καθ' ότι είμαι δύσκολος ακροατής, δεν ενθουσιάζομαι από ομιλίες φασόν που έτυχε να ακούσω πολλές φορές από πολλούς υποψηφίους δημάρχους σε βάθος πενηντακονταετίας. Το "θα" και το "εαν" ενοχλούσαν πάντα το οπτικο-ακουστικό μου σύστημα. Θέλω ν' ακούω το πως, που, πότε και γιατί.

***

Μια υποτονική ομιλία λοιπόν και η χθεσινή, προγραμματικές δηλώσεις με γενικότητα, αοριστία, με ...νιφάδες και χρώμα παλαιότερων ομιλιών αλλά κι ένα επικοινωνιακό μη ...σόου κατώτερο των προσδοκιών ενός πιο απαιτητικού κοινού.

***

Δυστυχώς ακόμη στη χώρα μας μιλάμε για μεγάλα έργα εννοώντας τις ασφαλτοστρώσεις, το μπάλωμα μιας γούρνας, το συμμάζεμα πέντε αδέσποτων και τα κράσπεδα που σε άλλες χώρες έχουν λυθεί τουλάχιστον πενήντα - εκατό χρόνια πριν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !