6 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΡΤ3 και TV100 δεν δίνουν βήμα στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Μυλόπουλο;
Τον αποκλεισμό του από τις ενημερωτικές εκπομπές των δύο δημόσιων τηλεοπτικών σταθμών της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον συνδυασμό «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» Γιάννης Μυλόπουλος.

Όπως επισημαίνει σε δήλωση του ο κ. Μυλόπουλος:

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας μας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τους δύο δημόσιους τηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, την δημόσια ΕΡΤ3 και την δημοτική TV100.

Παρά το γεγονός ότι από τις αρχές Αυγούστου έχει ανακοινωθεί η υποψηφιότητα μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κανένα από τα δύο τηλεοπτικά μέσα δεν με κάλεσαν σε κάποια εκπομπή τους για να μιλήσουμε για την Περιφέρεια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις προτάσεις που εμείς καταθέτουμε. Περίμεναν να ξεκινήσουν οι προεκλογικοί περιορισμοί που επιβάλλει η νομοθεσία για να μας καλέσουν μια και μόνο φορά σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο.

Βρήκαν όμως χρόνο για να καλέσουν τον σημερινό και εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, χαρίζοντας του μάλιστα άπλετο τηλεοπτικό χρόνο για να «διαφημίσει» τα έργα και τις ημέρες του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χωρίς κανέναν αντίλογο.

Τα δημόσια μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να λειτουργούν ως κομματικά «παραμάγαζα» ούτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του κ. Τζιτζικώστα. Οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται για τις θέσεις όλων των παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο τους στις 8 Οκτωβρίου.

Προσπαθούν να μας φιμώσουν. Να φιμώσουν τη φωνή του αντίπαλου δέους της δικής τους δεξιάς και νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Αυτή είναι η αντίληψή τους για τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. Προνόμια στους δικούς τους και αποκλεισμό της «άλλης» άποψης. Δεν θα το επιτρέψουμε, δεν θα σιωπήσουμε.

Για αυτό τον λόγο καλώ δημόσια τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα να προσέλθει στα δύο δημόσια τηλεοπτικά μέσα της Κεντρικής Μακεδονίας σε ένα τηλεοπτικό debate, για να ακούσουν οι πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις θέσεις και τις προτάσεις μας και να μας κρίνουν για αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !