3 Σεπτεμβρίου 2023

Προσφέρει 20 εκατ. ευρώ για να αγοράσει ταβέρνα αλλά δεν.....την πουλάνε !




Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστεί έναν Ιρλανδό δισεκατομμυριούχο που δίνει ένα αμύθητο ποσό για να αγοράσει μια παραδοσιακή ταβέρνα στο Πόρτο Χέλι με τον ιδιοκτήτη της όμως να αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε συζήτηση.
Η ταβέρνα της γιαγιάς

Στον μαγευτικό κόλπο της Χηνίτσας, πάνω στο κύμα, βρίσκεται από το 1955 η Ταβέρνα της Γιαγιάς, ένα από τα πιο κλασικά και πασίγνωστα ταβερνάκια της Ερμιονίδας.

Ιρλανδός δισεκατομμυριούχος που ασχολείται με τον χάλυβα, ο κ. Κόλσον, έχει αγοράσει μεγάλη έκταση στην περιοχή και θέλει να αγοράσει και το ταβερνάκι. Μάλιστα, προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 20.000.000 ευρώ αλλά -μέχρι τώρα- ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται να την πουλήσει.
Τα ξενοδοχεία

Ο επιχειρηματίας λέγεται πως λάτρεψε την περιοχή και έτσι αφού αγόρασε αρχικά σπίτι, προχώρησε στην εξαγορά δύο ξενοδοχείων. Πρόκειται για τα AKS Hinitsa Bay και AKS Porto Heli, που βρίσκονται το ένα στον παραλιακό μέσα στο Πορτο Χέλι και το άλλα στην παραλία της Χηνίτσας.

Το τίμημα σύμφωνα με πληροφορίες κινείται στα επίπεδα των 50 εκατομμυρίων, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !