18 Σεπτεμβρίου 2023

Αιγινιακός - Ερμής Εξοχής 0-0




Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας "σκόνταψε" στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, απέναντι στον Ερμή Εξοχής με τον οποίο ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα .
Οι γηπεδούχοι αν και ήταν ασύνδετοι και ανούσιοι αγωνιστικά, εν τούτοις σύμφωνα με την παρουσία τους δικαιούνταν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Βελώνη, που με αμυντική τακτική πήρε την πολυτιμη ισοπαλία .
Στο 16' Ο Καπετάνος από το ύψος της περιοχής με δυνατό σούτ τράνταξε το οριζοντιο δοκάρι της Εξοχής .
Στο 39' και και 69' ο Παρδάλης νικήθηκε ισάριθμες φορές από τον γκολκίπερ Τόλη Ίτσιος, που ήταν αυτός με την εξαιρετική απόδοση κράτησε τα δίχτυα του ανέπαφα .
Τέλος στο 86' ο Παρδάλης από ευνοϊκή θέση έπιασε την κεφαλιά, που έφυγε μόλις άουτ .
Με άνεση διηύθυνε το παιχνίδι ο Διαιτητής Super league κ.Φωτης Πολυχρόνης με βοηθούς Διαιτητές τους κ.κ. Τραούδα και Χατζηγιάννη .
Οι συνθέσεις :
Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) : Μαλεσιος, Δαραής, Γιαζιτζόγλου στο 80' Κακατάτσιος, Μπουρανής, Χατζηδίμπας, Κοσμίδης, Παπαδόπουλος στο 65' Τσολακίδης, Κόλα στο 65' Τασιώνας, Σαββίδης Ν. στο 60' Αβραάμ, Καπετάνος, Παρδάλης .
Ερμής : Ιτσιος, Εγγλέζος, Βασιουρής, Βούλγαρης, Δημητρουλόπουλος, Παγωνίδης, Σαββίδης Κ. στο 83' Σαββίδης Χ., Ευθυμιάδη, Μπαμπατζιάνης στο 86' Χρυσόπουλος, Κατσαρός, στο 70'
Βελώνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !