31 Αυγούστου 2023

Η προστασία του Ολύμπου θα πραγματοποιείται και με Drones!
Ενισχύεται το «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2024» με Drones! Η προστασία του Ολύμπου θα πραγματοποιείται και με εναέρια μέσα.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας εξασφάλισε την προμήθεια δύο σύγχρονων drones με θερμικές κάμερες τα οποία θα ενισχύσουν τη δράση «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2024» με πτήσεις πάνω από τον χώρο ευθύνης του παρατηρητηρίου της «Πλάκας Λιτοχώρου».
Για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να εκπαιδευτούν πολίτες, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, και να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση χειριστή μη επανδρωμένου αεροσκάφους.
Καλούνται, όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη νεοσυσταθείσα ομάδα να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://www.ecss2006.com/ASP/eodnp/PART/index.asp...
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 19:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να συσταθεί η οργανωτική επιτροπή και η ομάδα των συμμετεχόντων (μέγιστος αριθμός 50 άτομα).
Ένα από τα δύο drones προσφέρει μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Β. Ελλάδα, ενώ το δεύτερο θα αποκτηθεί με ίδια μέσα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !