29 Αυγούστου 2023

Οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Τζιτζικώστα στην Πιερία




Με κεντρικό σύνθημα «Εμπιστοσύνη», ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Αλληλεγγύη" Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσίασε σήμερα τους 154 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ.

Στην παρουσίαση οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους 154 υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους από όλη την Κεντρική Μακεδονία, οι οποίοι στελεχώνουν τον συνδυασμό της παράταξης "Αλληλεγγύη", για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.


Η ομάδα της «Αλληλεγγύης» που παρουσίασε σήμερα ο κ. Τζιτζικώστας είναι μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων, με διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, με διαφορετικά επαγγέλματα και ενδιαφέροντα, που αντανακλούν ολόκληρη την κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας. Εργαζόμενοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, αθλητές, γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, αγρότες, δημοσιογράφοι, γυναίκες και άνδρες ενεργοί στην κοινωνία, που συνδυάζουν την εμπειρία με τις νέες ιδέες, που ξέρουν να δίνουν μάχες και να τις κερδίζουν, συνθέτουν τον συνδυασμό της «Αλληλεγγύης».

«Μια ομάδα ανθρώπων, που μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά. Γι’ αυτό η παράταξη της Αλληλεγγύης είναι εγγύηση για συνεργασία, είναι εγγύηση για αποτελεσματικότητα, είναι εγγύηση για δουλειά. Και σας διαβεβαιώνω ότι με την ίδια ενέργεια, με την ίδια συνέπεια, με την ίδια προσήλωση στον τελικό στόχο θα εργαζόμαστε κάθε μέρα, για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή κάθε συμπολίτη μας: από την Ειδομένη στο Κιλκίς και το Σιδηρόκαστρο στις Σέρρες, μέχρι τη Συκιά στη Χαλκιδική και τη Λεπτοκαρυά στην Πιερία, και από την Άρνισσα στη Πέλλα και το Ροδοχώρι στην Ημαθία, μέχρι τον Σταυρό και την Ξυλούπολη στη Θεσσαλονίκη. Θα εργαζόμαστε κάθε μέρα, για τα όνειρα και τις προσδοκίες κάθε ανθρώπου, για την οικογένειά του, για τα παιδιά του, για το μέλλον. Θα εργαζόμαστε κάθε μέρα για να κάνουμε πράξη το όραμά μας, το όραμα που ενώνει όλους τους Μακεδόνες, να χτίσουμε τη Μακεδονία του 2030. Μια Περιφέρεια σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη. Την Περιφέρεια που αντανακλά τον καλύτερό μας εαυτό. Την Περιφέρεια που η ανάπτυξη θα είναι βιώσιμη, θα είναι δίκαιη, θα είναι για όλους. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Με την ομάδα που κάνει τη διαφορά. Με την ομάδα νίκης για την Κεντρική Μακεδονία. Με την Αλληλεγγύη και δύναμή μας την εμπιστοσύνη!», συμπλήρωσε ο κ. Τζιτζικώστας.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (10)


1.

Δριστά

ΧΡΥΣΑΥΓΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – 

2.

Δρούγκας

ΦΩΤΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ -

3.

Καραβιδές

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

4.

Κόγκολας

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 

5.

Κουσκουρίδης

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

6.

Λιακόπουλος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 

7.

Μαυρίδου

ΣΟΦΙΑ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

8.

Πατρή

ΦΑΝΗ

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

9.

Τζήκα

ΑΝΝΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

10.

Χοτοκουρίδης

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !