30 Αυγούστου 2023

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ : Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό γήπεδο της Σφενδάμης




Στις 2 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή με τον Δήμαρχο όπου θέσαμε τα ζητήματα του γηπέδου, αναλυτικά η επιστολή μας με τα αιτήματα που τέθηκαν από πλευράς μας.
Σε συνέχεια της  συνάντησης, σας παραθέτουμε με σειρά προτεραιότητας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό γήπεδο της Σφενδάμης:
1. Αυτόματο πότισμα αγωνιστικού χώρου (έχουν καεί ολοσχερώς μετά την περσινή πυρκαγιά η αντλία και οι ηλεκτρολογικοί πίνακες όπως και ο χώρος στον οποίο βρίσκονται)
2. Σχάρες περιμετρικά του γηπέδου, βρίσκονται σε κάποια σημεία σε πολύ άσχημη κατάσταση η οποία καθιστάται επικίνδυνη για οποιονδήποτε
3. Επανασπορά αγωνιστικού χώρου
4. Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου
5. Συντήρηση δύο υπάρχοντων τρακτέρ
6. Συντήρηση ηλιακών θερμοσιφώνων
7. Κερκίδες (περίπου στην μέση τους υπάρχει μεγάλη ρωγμή η οποία δημιουργεί υγρασία εσωτερικά των αποδυτηρίων)
8. Πάγκοι ομάδων και παρατηρητή (έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, είναι παρατημένοι από το 2017)
9. Συντήρηση φωτιστικών προβολέων του γηπέδου
10. Περίφραξη γηπέδου (σε κάποια σημεία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε κάποια άλλη λείπουν ολόκληρα κομμάτια από σήτες)
11. Αποδυτήρια:
έλεγχος/επισκευή στα σκασίματα που υπάρχουν στους τοίχους και στα πλακάκια τα οποία έχουν φουσκώσει απο την υγρασία
έλεγχος/επισκευή σε όλα τα υδραυλικά συστήματα (ντουζιέρες, τουαλέτες) που αφορούν τον εσωτερικό χώρο.φιλοξενούμενων, διαιτητών, γηπεδούχων και κυλικείου
έλεγχος/επισκευή πλυντηρίου, στεγνωτηρίου, ψυγείου και κουζίνας κυλικείου
επιθυμητή αντικατάσταση καθιστικών πάγκων αποδυτηρίων
12. Αντικατάσταση καθισμάτων κερκίδας
Παρακαλούμε για την άμεση προώθηση των παραπάνω αιτημάτων στους αρμόδιους.


Η παραπάνω επιστολή έχει σταλεί στον Δήμο στις 2 Μαρτίου. Θα ερωτηθεί ο Δήμος αν έχει παρθεί επιδότηση από τον ΕΣΠΑ την συντήρηση των δημοσίων αθλητικών εγκαταστάσεων. Από τον Φεβρουάριο ενημερώσαμε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί.. να απαντήσουν οι αρμόδιοι γιατί έγινε μονάχα το 1 από τα 12 πράγματα που έχουμε ζητήσει, να απαντήσουν γιατί θέλουν να αγωνιστούμε στο Κίτρος, να απαντήσουν γιατί δεν δόθηκε ένα αστείο ποσό για την συντήρηση.. και λέμε αστείο γιατί για την διοίκηση μας είναι αστείο.. και ΔΕΝ θα προχωρήσουμε σε δικά μας έξοδα για δημόσια περιουσία. Θα φτάσουμε στα άκρα, Νομαρχία, Περιφέρεια, Υπουργείο Αθλητισμού και όπου χρειαστεί. Ντρεπόμαστε που ζούμε σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !