22 Αυγούστου 2023

Μέχρι 5 Σεπτεμβρίου οι υποψηφιότητες για τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας προκηρύσσει τις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρακαλούνται όσα από τα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα ,μπορούν να καταθέσουν αίτηση, στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στην Οδό Παπάγου 43, τις εργάσιμες ημέρες από τις 11:00 έως και τις 4:00 το απόγευμα μέχρι και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν το έντυπο της αίτησης από τη γραμματεία του Συλλόγου.

Σύμφωνα με το Καταστατικό οι Εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής και οι υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε συνδυασμούς ή και μεμονωμένοι.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν δικαίωμα του εκλέγειν εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών, (3) μηνών και του εκλέγεσθαι εφόσον είναι μέλη του Συλλόγου για χρονικό διάστημα ενός, (1) έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του, υπενθυμίζοντας για μια ακόμη φορά ,ότι «Η φωνή μας πρέπει να είναι δυνατή και η παρουσία μας αισθητή για αυτό η συμμετοχή μας θεωρείται απαραίτητη τόσο στην Γενική Συνέλευση όσο και στις Εκλογές».

https://www.24oresimathia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !