28 Αυγούστου 2023

Πρεμιέρα στην 37η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης με χρώμα παράδοσης & πλήθος επισκεπτών






Χρώμα παράδοσης και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών σηματοδότησαν την έναρξη της 37ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, χτες το βράδυ, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, κατά την τελετή των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος τόνισε: «Πριν από 4 χρόνια η Εμποροπανήγυρη ήταν σε πλήρη παρακμή. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε πίσω εκθέτες και εμπόρους και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Ο χώρος αυτός πήρε ζωντάνια. Θα συνεχίσουμε έτσι. Ευχαριστώ τους αντιδημάρχους, τις υπηρεσίες, τους εθελοντές για την καθοριστική συμβολή τους. Καλώ με την ευκαιρία τους επισκέπτες να στηρίξουν με την παρουσία τους και την εμπορική έκθεση, η οποία σύντομα ανοίγει τις πύλες της, στον ίδιο χώρο. Εύχομαι καλή επιτυχία στους εκθέτες και στον κόσμο να διασκεδάσει με τις μουσικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, στο πλαίσιο του λαϊκού αυτού θεσμού. Ευχαριστώ το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, που επένδυσε μουσικά την αποψινή πρεμιέρα».

Χαιρετισμοί & παρουσίες

Στη διάρκεια της εκδήλωσης - η οποία ξεκίνησε με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος - απηύθυναν χαιρετισμό: οι Βουλευτές Πιερίας, Σπυρίδων Κουλκουδίνας, Κομνηνός Δελβερούδης, η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, οι οποίοι συνεχάρησαν τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης για τη διοργάνωση, ενώ παρέστησαν: εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας, Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, δημοτικοί - τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Κατερίνης, εκπρόσωπος του Δήμου Δίου Ολύμπου κ.α. εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων & συλλόγων.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων και περιηγήθηκαν στους χώρους των περιπτέρων, ενώ στον επίλογο της βραδιάς παρακολούθησαν στη μουσική σκηνή, η οποία έχει τοποθετηθεί στο ψυχαγωγικό τμήμα των εγκαταστάσεων, ένα "ΣΕΡΓΙΑΝΙ στην Παράδοση", από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης (Ορχήστρα & Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής).

Δημοτική - Λαϊκή μουσική παράδοση & Θέατρο Σκιών

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τις επόμενες ημέρες, δημοτικά μουσικά γλέντια, Θέατρο Σκιών και πολλές ακόμη εκπλήξεις αναμένεται να προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας σε όλους όσοι βρεθούν στην Εμποροπανήγυρη.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !