17 Αυγούστου 2023

Οι 12 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τη Βροντού




Από την κοινότητα της Βροντού συνεχίζουμε την παρουσίαση των υποψηφίων, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝθεσης ανά κοινότητα, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για στελέχη με πολυετή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, που υπηρέτησαν και υπηρετούν τον Δήμο από θέσεις ευθύνης, καθώς και νέα αξιόλογα πρόσωπα, που θα δώσουν στον τόπο μας πολλαπλά οφέλη.
ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ - ΝΤΑΛΑΜΠΕΚΟΥ ΒΙΚΥ
Παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών, η Βίκυ εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι άτομο δραστήριο, με μεράκι και όρεξη για δουλειά, που διακρίνεται για τα χαρακτηριστικά της προσφοράς και του ενδιαφέροντος για τον τόπο της.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και απόφοιτος του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η Ελευθερία εργάζεται 9 χρόνια ως δασκάλα παράλληλης στήριξης σε δημοτικά σχολεία, εκ των οποίων τα τελευταία τρία χρόνια σε σχολεία του Δήμου μας. Επίσης είναι τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού Τμήματος “Διαχείριση Περιβάλλοντος και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση” του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, και χαρακτηρίζεται από τη διάθεσή της για προσφορά στην κοινότητά της.

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Η κοινή μας πορεία με τον Σάκη Καλαϊτζή στη ΣΥΝθεση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019. Ο ίδιος υπηρετεί τον Δήμο μας από τη θέση του αντιδημάρχου για πολλά χρόνια. Την τελευταία τετραετία είναι αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Δίου και αρμόδιος αντιδήμαρχος με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τη μέριμνα συντήρησης και διαχείρισης υποδομών, και την εποπτεία της άρδευσης και της αγροτικής και αστικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Δίου.

ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
Για πάνω από 30 χρόνια ο Νίκος υπηρέτησε το χωριό του και τον Δήμο από τη θέση του υπαλλήλου. Είναι άριστος γνώστης της κατάστασης και των προβλημάτων της άρδευσης, των δικτύων και της υδρευσης, είναι πάντοτε πρόθυμος και δοτικός να βοηθήσει. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος επί σειρά ετών στην ομάδα ποδοσφαίρου της Βροντούς.

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Απόφοιτος του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, ο Χρήστος είναι ένας δραστήριος νέος με συμμετοχή στα κοινά του τόπου του. Διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς και διακρίνεται για την διάθεση και θέλησή του για προσφορά.

ΚΟΡΙΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Το ήθος, η ακεραιότητα και η προσφορά του Δημήτρη Κορινιώτη είναι αδιαμφισβήτητα. Διευθυντής για πολλά χρόνια στο δημοτικό σχολείο της Βροντούς δημιούργησε μαζί με τους συναδέλφους του και το Σύλλογο Γονέων ένα από τα πιο καινοτόμα σχολεία στην Ελλάδα για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Πρόεδρος της κοινότητας Βροντούς είναι παρών καθημερινά και με όλες του τις δυνάμεις προσπαθεί για τα θέματα του χωριού του.

ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Η Αναστασία Κουρινιώτη είναι εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό στο τμήμα Ειδικής Αγωγής, Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα παιδείας και πολιτισμού. Συμμετείχε σε πολλά προγράμματα της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ενώ έχει κατάρτιση στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και τη σχολική ψυχολογία.

ΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τον Δημήτρη Νάτσιο έχω τη χαρά να γνωρίζω από μαθητή. Μειλίχιος και εργατικός, αγρότης στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών. Με αγάπη και μεράκι για θέματα παράδοσης, είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς.

ΠΡΙΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη Πρίντζιου είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσιανάκα, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας Γεωπονίας και τελειόφοιτη της ΑΣΠΑΙΤΕ, ενώ παράλληλα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Δασοπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Επιθυμεί να προσφέρει για το καλό της κοινότητάς της.

ΣΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Σπανός υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία και θέλει μέσα από την συμμετοχή του στα κοινά να προσφέρει στον τόπο του και να τον κάνει καλύτερο. Αποτελεί ένα από τα νεαρά σε ηλικία μέλη της ΣΥΝθεσης, με νέες ιδέες, με διάθεση για δουλειά και προσφορά.

ΤΣΙΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Τσιμήτρη προσφέρει εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες της στον πρώην Δήμο Δίου και στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, από πολλές θέσεις ευθύνης. Υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος τόσο στον πρώην Δήμο Δίου όσο και στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Δίου. Με ενδιαφέρον για τον πολιτισμό, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Δίου και του Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Δίου. Παράλληλα υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΗΣ
Συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία στη ΣΥΝθεση με τον Σάκη Τσιμήτρη, που ξεκίνησε το 2019. Είναι παντρεμένος, ζει και εργάζεται στη Βροντού, στον αγροτικό τομέα. Έχει καλή γνώση για τα ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την κοινότητά του και τον Δήμο, καθώς έχει πολυετή θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, συγκεκριμένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα της Βροντούς, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Δίου.

Έχοντας τέσσερα χρόνια εμπειρία και με παρακαταθήκη το έργο μας, προχωρούμε στην επόμενη μέρα της Κοινότητας της Βροντού και του Δήμου Δίου-Ολύμπου, με σχέδιο, με συνέπεια με αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΝθεση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !