13 Αυγούστου 2023

0-2 Ο Αιγινιακός την Περίσταση σε ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι





Του Γιώργου Καρανικόλα
Ανώτερος ο Αιγινιακός, παρά τις σημαντικές του ελλείψεις κέρδισε σε ενδιαφέροντά φιλικό αγώνα εκτός έδρας την ΑΕ Περίστασης με 2-0 και έδειξε ένα μέρος των μεγάλων φετινών δυνατοτήτων του .
Στο 45 δευτερόλεπτό Ο Παρδάλης έστρωσε στον Καπετάνο, που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 απο τ' αποδυτήρια .
Στο 28' ο Παρδάλης έβγαλε φάτσα με την εστία τον Χατζηδίμπα αυτός πλάσαρε, ο τερματοφύλακας Γαβριηλίδης απέκρουσε δύσκολα,, με τους Αιγινιώτες να ζητούν γκολ ότι πέρασε η μπαλλα την γραμμή τέρματος .
Στο 33' ο Χατζηδίμπας έκανε ωραία προσπάθεια, του έγινε φάουλ, ο Διαιτητής αφησε πλεονέκτημα και ο Παρδάλης, που ακουλουθησε τη φάση με συρτό σούτ έγραψε το 0-2 .
Στο 40' μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αιγινιακό με τους Παρδάλη και Τοπαλίδη .
Σφο 48' ο Παρδάλης πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή .
Στο 59' ο Χατζηθεωρίδης από κοντά έπιασε την κεφαλιά σε σέντρα του Αποστολίδη από καλή θέση, που έφυγε άουτ.
Διαιτητής ο κ. Σταφίδας Ε. και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Πουρσανίδης Ε. και Ραντάνι Μ.
ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ : Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, ,Πολυχρονίδης, Κολαξίδης, Γεροντίδης, Κουσουρής, Χατζηθεωρίδης, Κάλτσο, Χαρτοματζίδης, Αποστολίδης, Σπυρλίδης .
Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι : Μπιζιώτας, Αντωνιάδης, Γιαννούλης, Παπούλας, Καραγιαννίδης, Τσεντεκίδης, Βαρμάζης, Στοίτσεφ .
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : Κουγιομτζόγλου, Αβραάμ, Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου, Δαραής Τσολακίδης, Μπουρανής, Χατζηδίμπας, Τοπαλίδης, Καπετάνος, Παρδάλης .
Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι : Γεωργιάδης, Τασιώνας, Εμμανουηλίδης, Τσιάμης, Φιρινίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !