14 Ιουλίου 2023

Χωρίς delivery σήμερα από τις 12:00 μέχρι τις 17:00
Ως στοιχειώδες μέτρο προφύλαξης χαρακτήρισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, τη διακοπή υπηρεσιών delivery κατά τις ώρες 12:00-17:00, λόγω του καύσωνα.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οφείλουμε να προστατεύσουμε την υγεία και αυτών των εργαζομένων και, αν και κάποιοι θα ξεβολευτούμε λίγο από τη στέρηση των υπηρεσιών τους, πιστεύω ότι όλοι μας συμφωνούμε με αυτό το στοιχειώδες μέτρο προφύλαξης στις πιο δύσκολες ώρες του καύσωνα. Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω μόνο του».

Αναστέλλεται η λειτουργία των υποθηκοφυλακείων λόγω του καύσωνα Κλέων

Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (καύσωνα), με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, αναστέλλεται την , Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, η λειτουργία των έμμισθων υποθηκοφυλακείων της χώρας εξαιρουμένων των παραγραφών και των εγγραπτέων πράξεων για τις οποίες συντρέχει νόμιμη προθεσμία προς εγγραφή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Φλωρίδης συνέστησε ως προς τα άμισθα/μη άμισθα υποθηκοφυλακεία της χώρας, «όπως οι προϊστάμενοι των εν λόγω υπηρεσιών μεριμνήσουν για την εφαρμογή του σχετικού μέτρου ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και με ενημέρωση του κοινού προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών».

ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !