15 Ιουλίου 2023

Νέος υπερσύγχρονος εξοπλισμός για το Νεφρολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Έδεσσας




Στην προμήθεια και εγκατάσταση δέκα υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης προέβη το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας στην Οργανική Μονάδα Έδεσσας.


Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα και προηγμένης τεχνολογίας θεραπευτικά συστήματα με δυνατότητα εφαρμογής όλων των μεθόδων αιμοκάθαρσης, που έρχονται να αντικαταστήσουν τον ήδη εξοπλισμό και με την προμήθειά τους ολοκληρώνεται ένας κύκλος αναβάθμισης και αντικατάστασης όλων των πεπαλαιωμένων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου (10 μηχανήματα αιμοκάθαρσης αντικαταστάθηκαν το 2018 με την μετεγκατάσταση της μονάδας).


Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού διαθέτει είκοσι δύο (22) μηχανήματα αιμοκάθαρσης εφαρμόζοντας όλες τις πρωτοποριακές μεθόδους αιμοκάθαρσης και καλύπτει τις ανάγκες 60 περίπου χρόνιων αιμοκαθαιρόμενων ασθενών, διενεργώντας περίπου 10000-11000 συνεδρίες αιμοκάθαρσης το χρόνο καθώς καλύπτει επίσης και τα επείγοντα περιστατικά του νομού.


H μονάδα βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO επιτελώντας ένα ακόμη βήμα στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο.


Εκ της Διοίκησης


Γ.Ν.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !