19 Ιουνίου 2023

Η Wolt επεκτείνεται και στην Κατερίνη




Η Κατερίνη γίνεται η 15η πόλη όπου δραστηριοποιείται η Wolt, και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους μέσα από το app.




Η Wolt επεκτείνεται γεωγραφικά με γοργούς ρυθμούς, με την Κατερίνη να αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο της ψηφιακής πλατφόρμας. Έτσι, από την Πέμπτη 15 Ιουνίου, οι καταναλωτές της περιοχής μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα μέσα από την εφαρμογή της Wolt, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε πάνω από 80 επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Στην πλατφόρμα, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και από επιχειρήσεις λιανικής, ενώ ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά.

Με την έναρξη της λειτουργίας της πλατφόρμας στην Κατερίνη, η Wolt συνεχίζει τη δυναμική πορεία και επέκτασή της στην ελληνική επικράτεια, με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται να φτάνουν πλέον τις 15. Σε αυτές, οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν την εμπειρία της εφαρμογής της Wolt, την οποία η εταιρεία στοχεύει να βελτιώνει συνεχώς, κάνοντας τη ζωή του καταναλωτή ευκολότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !